Весільний торт, коровай, випічка – обираємо кондитера
Для кожної родини свято, що наближається, точніше весілля сина, доньки, онуків – це одна з найваждивіших подій у житті. То ж вкрай важливо до цього дня підготуватися якомога краще. Врахувати потрібно купу моментів. Та ми сьогодні поговоримо про таку річ, як весільний торт, коровай, випічка.
Весільний коровай
Почнемо з короваю. Адже це невід'ємна частина будь-якого традиційного українскього весілля. Безумовно, необхідно знайти саме ту людину, яка не просто знає, як готувати цей хліб. Адже головна йога роль бути гарним та привабливим. Тому шукаємо людину, яка гарно зможе впоратися саме з цим завданням!
Весільний торт
На черзі весільний торт – кондитерьський виріб, без якого, по суті, не обходиться жодне свято (ювілеї, дні народжень, відкриття, річниці і т. д.). Звичайно, весілля також майже ніколе не проводиться без цієї смачної страви. Та в цьому випадку також важдивий не тільки смак, а ще й вид виробу, його естетичні показники. Все ж таки свято має бути яскравим та приваблюючим! Тому шукаємо справжніх художників та скульпторів та водночас поварів-кондитирів, які створять справжній шедевр!
Безумовно, важливо, щоб такы люди врахувала усі ваші забаганки. Адже саме наречена має можливість завжди обирати: розміри, кількість поверхів, смаки, начинку (йогурт, ягоди, сгущене молоко, сир, шоколад і т. д.). Часто дівчата віддають перевагу тортам з поверхами різних смаків. Окрім цього весільні торти часто прикрашають мастикою, яка надає весільному торту святковості та пафосності. Але це ще не всі функції, які вона виконує. Не забувайте й про те, що торт довгий час буде стояти в залі. Тому важливо, щоб він зберіг свій гарний вигляд, смак та його складники не зіпсувалися. А для цього потрібно окрім усього ще й продумати питання зберігання торта до моменту його вивезення до залу.
Що ж стусується продуктів, то питання їх свіжості взагалі на має стояти для кондитера. Важливо обрати справді надійну людину з певним досвідом, яка точно не припуститься жодної помилки й не стане причиною псування вашого свята!
Весільна випічка
Окрім велиого святкого торта потрібно продумати також замовлення й випічки. Звичайно, торт готується вкраї великий, його вистачить на всіх гостей та навіть більше. Але його традиційно починають різати, а значіть й кошутвати блище до завершення свята. Одже протягом вечора його ніхто не зможе скоштувати. Саме на цей період і гортується стіл з випічкою, капейками, кексами, маленькими тортинками та іншої смачною т приваблюючою випічкою, що розташовується за окремим столом, зазвичай, разом з кавою та фруктами.
Знову ж таки знайти потрібно людину, яка має великий досвід в готовці саме таких столів з випічкою. По-перше, різновидів випічки має бути декілька, та й їх кількість доволі велика з розрахунки на кожного гостя, як мінімум.
Висновки:
Виходячи з цієї інформації зрозуміло, що робота перед кондитером стоїть вкрай велика за обсягами та ступінем важливості. Тому обов'язково знайдіть найнадійнішу людину, спираючись на власний досвід минулого, на відгуки рідних та близких, інформацію з інтернету, фотографіі готової випічки, короваїв та тортів. А ще краще – оберіть трех кондитирів одразу, кожен з яких приготовую свою частину святкого столу – коровай, весільний торт та випічку!